آیا میدانید با دریافت نوبت از طریق سامانه نوبت گیری امکان حضور برای انجام امور کنسولی در زمان دلخواه شما امکان پذیر است؟
. .
با تغییرات اخیر که در ایران انجام شده ، لازم است تقاضای ثبت ازدواج مرد ایرانی و زن ایرانی قبل از حضور در سرکنسولگری، توسط درخواست کننده در سامانه میخک تنظیم و تا اخذ کد رهگیری پیگیری گردد.
مدارک لازم جهت ثبت ازدواج زن و مرد ایرانی:
۱- اصل شناسنامههای جدید زن و مرد - درصورتیکه شناسنامه شما المثنی میباشد، باید قبلا نسبت به اخذ گواهی تجرد از طریق این نمایندگیاقدام گردد.
۲- مبنی بر موافقت با ازدواج وی با مرد موردنظر در اولین ازدواج - چنانچه ولی زوجه مقیم خارج از کشور باشد با مراجعه به نمایندگی جمهوری اسلامی ایران، نسبت به تنظیم سند اجازه نامه اقدام و چنانچه ولی مقیم ایران میباشد، با مراجعه به دفاتر رسمی نسبت به تنظیم سند اجازه نامه اقدام گردد - درصورت فوت ولی زوجه، ارائه اصل خلاصه سند ثبت فوت صادره از سازمان ثبت احوال کشور ضروری است - چنانچه زوج و زوجه دارای سابقه طلاق در شناسنامه خود میباشند، ارائه اصل طلاق نامه الزامی است
۳-درصورتی که زوجین دارای فرزند میباشند نیازی به ارائه گواهی نامه بهداشتی نمیباشد - درخصوص گواهی نامه بهداشتی کافیست از پزشک یا بیمارستان یک گواهی همانند نمونه زیر دریافت نمایید:
نمونه گواهی پزشکی جهت ثبت ازدواج:
(بدینوسیله گواهی میشود طبق آزمایشات انجام شده از آقای ........... فرزند ............ و خانم .........فرزند .............. علایمی مبنی بر ابتلا به بیماریهای تالاسمی، ایدز و مقاربتی و همچنین مصرف مواد مخدر و اعتیاد مشاهده نمیشود.)
۴- گواهی ازدواج آلمانی
۵-گواهی ازدواج شرعی صادره از مراکز اسلامی مورد تایید سرکنسولگری لینک - نحوه تماس با مرکز فرهنگی مونیخ - مقدار مهریه ، شرایط و یا دیگر موارد مربوط به ازدواج میبایست توسط مرکز اسلامی در گواهی عقد شرعی درج گردد
۶-گذرنامههای ایرانی و اصل مدرک اقامت معتبر مرد و زن در آلمان
۷- با همراه داشتن کارت بانکی (EC-Karte) میتوانید هزینههای مربوطه را در محل سرکنسولگری پرداخت نمایید. پرداخت هزینهها از طریق واریز بانکی (Überweisung) به حساب جاری سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران-مونیخ و ارایه رسید (Überweisungsbeleg) آن نیز ممکن میباشد.
توجه:
الف) در صورت داشتن فرزند قبل از ثبت ازدواج متصدی مربوطه را مطلع فرمایید.
ب) حضور زوجین جهت امضا اسناد در سرکنسولگری الزامی است.
پ ) بانوانی که برای دومین بار ازدواج می نمایند نیازی به ارائه اجازه نامه پدر ندارند لیکن باید طلاق آنها در شناسنامه ثبت شده باشد.
ت) متقاضیانی که ازدواج خود را در خارج از آلمان ثبت کرده اند لازم است گواهی ازدواج محلی خود را به تأیید و ترجمه سفارت کشور محل ازدواج در آلمان و سپس وزارت امور خارجه آلمان و یا سفارت جمهوری اسلامی ایران در آن کشور برسانند)
ث) ثبت ازدواج در نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در آلمان بدون گواهی ازدواج شرعی و تأییدیه ثبت ازدواج نزد مقامات آلمان (حتی زوجین ایرانی) امکان پذیر نمیباشد. بنابراین متقاضیان میبایست ابتدا ازدواج شرعی (در مراکز اسلامی مورد تایید نمایندگی) و قانونی آلمان (Standesamt) را انجام و با ارائه مدارک کامل به نمایندگی مراجعه نمایند.
د) پس از ازدواج آلمانی و شرعی میتوانید در میخک ثبت نام و بعد از نوبت گیری به کنسولگری مراجعه فرمایید.
جهت کسب هرگونه راهنمایی و یا اطمینان از کامل بودن مدارک خود میتوانید از طریق ایمیل و یا تلفن با این سرکنسولگری تماس حاصل فرمایید .