افرادی که با گذرنامه ایرانی و پس از اخذ روادید معتبر از کشورهای خارجی از ایران خارج شده و حین سکونت در کشور محل اقامت (آلمان)، گذرنامه آنان مفقوده شده یا به سرقت رفته است، در صورت ارائه مدارک زیر میتوانند درخواست صدور گذرنامه جدید نمایند.
متقاضی محترم؛ پس از ثبت درخواست در سامانه میخک و دریافت کد رهگیری و همچنین دریافت نوبت از طریق سامانه نوبت دهی به همراه مدارک زیر به سرکنسولگری مراجعه نمایید.
.
مدارک و اقدامات لازم :
- اصل شناسنامه و کارت ملی
- تصویر گذرنامه قبلی (در صورت موجود بودن)
- اصل مدرک اقامت معتبر
-اصل کارت پایان خدمت یا معافیت برای آقایان صرفا گروههای سنی بین 18 تا 50 سال
- ارائه اصل گزارش فقدان گذرنامه صادره از سوی پلیس محلی که حاوی شماره گذرنامه، تاریخ و محل فقدان یا سرقت، مشخصات صاحب گذرنامه با مهر و امضاء مقام صادر کننده باشد. در صورتی که گذرنامه توسط شرکت پست، اداره مهاجرت، سفارتخانههای خارجی و ... مفقود شده باشد مراتب میبایست در گزارش پلیس محلی درج شده باشد .(لینک راهنمای گم شدن مدارک در خارج از کشور)
- گزارش کتبی و امضا شده شخص درخواست کننده مبنی بر چگونگی فقدان یا سرقت گذرنامه متضمن تاریخ (روز ، ماه ، سال) و مرز آخرین خروج قانونی از کشور
- درصورتی که تاریخ آخرین خروج از کشور متقاضی گذرنامه، قبل از ۲۰ /۳ /۱۳۷۸ باشد، لازم است قبل از ارائه مدارک درخواست کننده به سرکنسولگری، یکی از بستگان وی جهت پیگیری اعلام تاریخ آخرین خروج قانونی از ایران به وزارت امورخارجه در تهران (ساختمان شماره سه - اداره گذرنامه) یا یکی از دفاتر وزارت امورخارجه در مراکز استانها مانند شهرهای مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز، ساری و... مراجعه نماید. تا از طریق اداری تاریخ آخرین خروج از کشور متقاضی به سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در مونیخ اعلام گردد.
- تکمیل یک نسخه فرم شماره ۳ برای دارندگان ملیت خارجی
- تکمیل و آپلود فرم شماره 5 برای تغییر محل اقامت (در صورتی که محل اقامت گذرنامه قبلی ایران باشد)
- واریز هزینه صدور گذرنامه مفقوده و استعلام آخرین خروج از ایران
توجه :
* آقایان دارای ۱۸ سال سن و بالاتر که کارت پایان خدمت یا معافیت دریافت نکرده اند، به شرطی که حداقل سه سال مستمر در خارج از کشور اقامت داشته باشند، باید نسبت به تکمیل در خواست مهر خروج مشمولین در سامانه میخک و نیز پرداخت هزینه مربوطه به حساب نمایندگی در مونیخ اقدام نمایند.
* کلیه درخواست های مربوط به صدور گذرنامه فرد زیر ۱۸ سال سن باید توسط پدر و یا قیم قانونی وی امضاء شوند.
* افراد بالای ۱۵ سال سن باید دارای شناسنامه عکسدار بوده و در صورت عکسدار نبودن شناسنامه ابتدا بایستی اقدام به عکس دار نمودن آن نمایند.
* تصویر مدارک هویتی مانند شناسنامه و کارت پایان خدمت یا معافیت در صورتی به جای اصل آنها قابل پذیرش خواهد بود که از طریق وزارت امور خارجه در تهران (ساختمان شماره ۳، اداره گذرنامه و روادید) و یا یکی از دفاتر نمایندگی وزارت خارجه در مراکز استانها مانند شهرهای شیراز، تبریز و مشهد و ساری و ... بصورت رسمیبرای این نمایندگی ارسال گردد.
* متقاضیانی که نحوه دریافت گذرنامه را به صورت پستی انتخاب می نمایند، به نکات قابل توجه در لینک راهنمای پاکت برگشت دقت نمایند.
*لطفا قبل از مراجعه فهرست تعطیلات رسمی سرکنسولگری را ملاحظه بفرمایید.
برای اطلاعات بیشتر مطلب زیر را بخوانید:
جدول هزینههای گذرنامه
تماس باما